ProSoccerData

13-02-2018

Beste speler, ouders,

KFCM Hallaar heeft onder impuls van het jeugdbestuur een belangrijke stap gezet in de opvolging van al onze spelers. Door de aankoop van het programma “ProSoccerData” zullen wij in de toekomst al onze spelers op een meer gestructureerde en professionele wijze kunnen opvolgen.

Niet alleen worden hun aanwezigheden, prestaties op wedstrijden en trainingen, evaluaties, kwetsuren enz via dit programma bijgehouden maar ook de communicatie naar de spelers, ouders wordt hierdoor geautomatiseerd.

Bij gebruik van het programma zullen spelers en ouders automatisch op de hoogte kunnen gebracht worden van elke wijziging die wordt aangebracht in de agenda van de speler. Afgelasten van trainingen en wedstrijden, bijkomende trainingen, bekendmaken van de selectie voor een wedstrijd, individuele uitnodigingen voor evaluatie worden eens ze aangebracht worden in het programma automatisch via een app op de GSM en per mail naar de speler verzonden.

Enkele trainers, afgevaardigde en spelers hebben al een account aangemaakt om het programma uit te testen. 

Over enkele dagen zullen al de anderen van Prosoccerdata op hun mailadres een mail ontvangen met de vraag om een account aan te maken voor het programma en kan u de app downladen op jullie GSM. Het is daarom uiterst belangrijk dat wij over de juiste gegevens (nr GSM en mail) beschikken om deze te kunnen koppelen in het programma.

Indien de beschikbare gegeven van telefoon en mail niet kloppen /onvolledig zijn of jullie op een ander telefoon of mailadres wensen te worden verwittigd gelieve dit dan kenbaar te maken.

Met sportieve groeten

Jos Van Loock
TVJO Hallaar

Sponsors

  • GKL Afsluitingen
  • Indoor Self Carwash Beerzel
  • CafĂ© Lola
  • HV
  • De zilvervis
  • IC Interieur
  • TDN