Aansluiting/lidgeld

Heb je zin om te voetballen?

Dan is KFCM Hallaar voor jou de geschikte club! Reeds 350 jeugdspelers hebben hun aansluiting geregeld. Je wordt ingedeeld bij spelers van dezelfde leeftijdscategorie. Je traint en speelt wedstrijden en daarnaast organiseren wij nog tal van activiteiten: o.a. voetbalkampen, mosselfeest, sinterklaasfeest, tornooien enz.

 

Sluit je aan bij KFCM Hallaar

 

Betalen van het lidgeld

Voor alle nieuwe leden (eerste aansluiting bij KFCM Hallaar) wordt het lidgeld voor het seizoen 2019-2020 vastgelegd op 200 euro. In deze prijs werden de vaste kosten voor aansluiting en verzekering bij de KBVB verrekend.

Het lidgeld voor reeds aangesloten leden wordt voor het seizoen 2019-2020 vastgelegd op 200 euro. Betaalt u voor 20 juni 2019, dan geniet u van 25 euro korting en betaalt u slechts 175 euro.

Het lidgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE31 4161 0170 0955, met vermelding van naam, voornaam en geboortedatum van de speler.

 

Kledingpakket voor alle jeugdspelers

Alle nieuwe leden ontvangen een kledingpakket. Dit pakket blijft eigendom van de club en bestaat uit een voetbalzak, korte broek, kousen en volledig trainingspak. Deze kledij mag niet gedragen worden tijdens de trainingen, maar dienen om aan te doen bij de wedstrijden. Je ontvangt het kledingpakket na de betaling van het lidgeld.

De reeds aangesloten leden kunnen kiezen uit de volgende keuzemogelijkheden. Om steeds verzorgd voor de dag te komen, raden we u iedereen aan om jaarlijks de afgedragen kledij te vervangen. Gelieve het bestelformulier voor de kledij te bezorgen aan onze materiaalmeester Hilde. U kan het formulier ook posten in onze brievenbus op de hoek van de kleedkamers. Indien we voor 20 juni 2019 geen bestelformulier hebben ontvangen, gaan we er van uit dat u geen nieuwe kledij nodig heeft.

Voor de nieuwkomers zullen er een aantal pasdagen voorzien worden. U mag de kleding in ontvangst nemen na betaling van het lidgeld 2019-2020 op nog nader te bepalen dagen.

Sluit je aan bij KFCM Hallaar

 

Sponsors

  • Indoor Self Carwash Beerzel
  • CafĂ© Lola
  • HV
  • De zilvervis
  • VV Real Estate
  • Funerarium De Ryck