Voetbalclub KFCM Hallaar

Steun ons en koop een vlaai en/of chocolade truffels

 

Nieuwsupdate 23 oktober

Er gaat geen dag voorbij of de maatregelen worden aangepast ... ! Zien we door de bomen het bos nog ?
Ik begrijp dat het voor niemand gemakkelijk is en we zijn het allemaal eens dat onze gezondheid het hoogste goed is dat we hebben.

Is het daarom zo moeilijk om een globale, voor iedereen duidelijke én afdwingbare beslissing te nemen ? Moeten wij als vrijwilligers die altijd al - maar zeker de laatste maanden - de benen onder ons lijf hebben gelopen om ons zo goed en zo kwaad mogelijk naar alle coronamaatregelen te schikken thans kantine, kleedkamers en douches hermetisch afsluiten om aan de inkom identiteitscontrole te doen en om ervoor te zorgen dat er per jeugdspeler maar 1 gezinslid bij is !? Wat met gezinnen met meer kinderen ? Wat als opa, oma, nonkel of tante altijd met de kinderen kwamen, wat als papa trainer is van 1 ploeg en een andere zoon/dochter bij een andere ploeg speelt, wat, wat, wat ...???

Voor ons veel vragen en wederom een regel die misschien goede bedoelingen heeft maar ons eerder schrik dan gemoedsrust bezorgt. Krijgen wij als vrijwilligersclub de boete als er 2 ouders zijn ?
Ik hoop uiteraard dat het zover niet zal komen maar verzeker dat het verre van evident is om actueel een club met meer dan 400 leden en ongeveer 29 ploegen te runnen, zeker nu de regels constant wijzigen en verschillen van leeftijd tot leeftijd én van gemeente tot gemeente ...!

Na bestuursoverleg besliste KFCM Hallaar dat vanaf heden en tot andersluidende beslissing met GEEN ENKELE (jeugd)ploeg nog competitiewedstrijden zal spelen. De trainingen mogen WEL doorgaan !
Meer info volgt via de trainers. Ik kan alvast meegeven dat het trainingsschema hetzelfde blijft. Vanaf maandag 9 november gaan de trainingen door in Itegem en dit volgens het schema.

Hou je gezond

Bestuur KFCM Hallaar
 

 

Nieuwsbrief september 2020

04-09-2020: Lees onze nieuwsbrief

Ik sluit me aan voor het seizoen 2020-2021

 

Jaarabonnementen verkrijgbaar bij KFCM aan € 30 voor jeugdwedstrijden en € 70 voor alle jeugd- en seniorwedstrijden 

 

Wedstrijden

Bekijk alle komende wedstrijden van KFCM Hallaar

TIP: installeer de BBF-app op je smartphone

Algemene afgelasting?

Op de website van de voetbalbond vindt u steeds de laatste info hierover.

Sponsors

  • Indoor Self Carwash Beerzel
  • CafĂ© Lola
  • HV
  • De zilvervis
  • VV Real Estate
  • Funerarium De Ryck